Tarieven / Reserveren

Hiernaast vindt u een overzicht met alle advertentiemogelijkheden in de toeristische informatiegids. U kunt hier ook online uw reservering voor de gids van 2018 doorgeven. Scroll hiervoor helemaal naar beneden tot bij het reserveringsformulier. Klik de door uw gewenste optie aan in de betreffende vakjes en vul uw gegevens in. Druk vervolgens op verzenden. U krijgt van ons binnen enkele werkdagen een bevestigingsmail met uw keuze retour gestuurd. U kunt ook het reserveringsformulier downloaden (zie gele button halverwege deze pagina), vervolgens invullen en bij ons inleveren per e-mail (ingescand) of per post.

Reserveringstermijn:
Uw reservering kunt u doorgeven tot maandag 1 december 2017, daarna alleen nog indien er nog plaatsen beschikbaar zijn. Wilt u graag op dezelfde locatie in de gids als afgelopen jaar dan vragen wij u om dat uiterlijk maandag 27 november kenbaar te maken. Tot die tijd houden wij die plek voor u beschikbaar.

Uitleg */**/***
* De kortingscoupons (formaat 100 mm breed, 32 mm hoog) komen achterin de gids en zijn zo ingericht dat ze kunnen worden uitgeknipt en ingeleverd bij uw bedrijf. U heeft hiervan de voor en achterkant ter beschikking. Uiteraard is het niet mogelijk om een dergelijke aanbieding in uw advertentie op te nemen: uitknippen daarvan schaadt het gebruik van de gids.

** Kant en klare advertenties dienen aangeleverd te worden in drukklare PDF.

*** Indien een advertentie niet correct aangeleverd kan worden, kunt u door ons een advertentie laten opmaken. De ‘vanaf’ prijs is op basis van het beschikbare opmaakmateriaal. Na overleg geven wij prijs vooraf.

Alle prijzen zijn in Euro's excl. BTW.        
Reserveringsformulier
Bedrijf *
Contactpersoon *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon *
Uw e-mailadres *
Website
Opgave advertentie  
 
 
 
Voorkeuren en opties  
 
 
 
 
 
Aanleveren advertentie  
 
 
Hoe was u voorzien van gidsen in 2016:  
 
 
Eventuele opmerking
Antispam-code Sicherheitscode
Geef code op *
 
* Verplicht